Fotoserie: Djurgården Runt

När jag först gick Djurgården runt så fanns inte en tanke på att göra det till en grej att gå kring de tre stora öarna i Stockholm. Jag hade trevligt sällskap som introducerade mig till Appen Runkeeper och hon utmanade mig också att vi skulle gå så långt som möjligt. Resultatet blev en promenad från Nybroplan till Karlaplan via hela Djurgården och då jag tyckte Runkeeper var ett bra verktyg för att utmana mig själv fortsatte jag använda det.

Av det skälet har jag velat göra om promenaden runt Djurgården; fast den här gången ensam med bara mig, musik och kameran. Sagt och gjort. Nu ska jag bara hitta ett koncept som fungerar för andra stadsdelar som jag också vill dokumentera med kameran. Det är nämligen en av de lite roligare aspekterna med den här grejen; att man ser både det vanliga och det nya.

Kommentera